• Vragen on-line hypotheekdossier

    Vragen over uw on-line hypotheekdossier

Het online dossier

Elke klant van ANBF met een familiehypotheek krijgt op de dag nadat de lening ingaat toegang tot het online hypotheekdossier.  U moet inloggen op een website met een gebruikersnaam en password (ontvangen via de mail).

Het online dossier geeft inzicht in de stand van de lening (hoeveel termijnen zijn verlopen en wat is de restant schuld). Ook zijn alle documenten opgenomen die gedurende de looptijd worden aangemaakt.  De geldnemer kan via het online dossier een extra aflossing aanvragen of een algehele aflossing.

De geldgever kan als extra een achterstand reageren en de aflossing bevestigen.

Het online dossier is onderdeel van de administratie van ANBF die zorgt voor een maandelijkse e-mail van het te betalen bedrag en andere herinneringen (nieuwe rentevastperiode etc.)

Het online dossier van ANBF

Bent u geïnteresseerd in een familiehypotheek? ANBF heeft een unieke en onmisbare online tool voor het beheer van een familiehypotheek. Met het online dossier van ANBF regelt u de familiehypotheek helemaal zelf en houdt u veilig alle mutaties van uw familiehypotheek bij. U ziet hoeveel maandelijks is afgelost en de betaalde rente. Het online dossier is te gebruiken voor zowel de geldverstrekker als de geldnemer.

Vul vrijblijvend het onderstaand offerteformulier in. Heeft u nog vragen kijk dan in het FAQ gedeelte van de site of wij deze vraag al beantwoord hebben of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan