Eigen Huis familiehypotheek nu zonder advies via ANBF af te sluiten

Eigen Huis familiehypotheek

In 2013 introduceerde de Vereniging Eigen Huis de Eigen Huis familiehypotheek.  Via Eigen Huis hebben vele leden de afgelopen jaren een familiehypotheek afgesloten. De administratie van deze hypotheek ligt bij ANBF.

Alleen met advies via Eigen Huis

Sinds 1/11/2017 biedt Vereniging Eigen Huis niet meer de mogelijkheid om zonder advies een Eigen Huis familiehypotheek samen te stellen via het on-line aanvraagformulier. Vereniging Eigen Huis biedt nog wel de mogelijkheid voor een familiehypotheek na een advies a €1349.  Dit is waardevol wanneer u de familiehypotheek wilt combineren met een hypotheek bij de bank of u wilt een volledige analyse van uw hypotheekmogelijkheden. Meer informatie is te vinden op https://www.eigenhuis.nl/hypotheken/eigen-huis-hypotheekadvies/familiehypotheek

Zonder advies via ANBF

Via ANBF kunt u nog wel zonder advies de Eigen Huis familiehypotheek aanvragen voor €199 (en €99 voor een onderhandse lening). Na invullen van het aanvraagformulier ontvangt u binnen 24 uur per e-mail de leenovereenkomst. De service is nu ook beschikbaar als u geen lid bent van Vereniging Eigen Huis.

De ondersteuning en het beheer wordt -als voorheen- geheel verzorgd door ANBF. Voor meer informatie is een speciaal direct nummer ter beschikking (085-4019350)